Love Story
sometimes the best ones are the ones we write ourselves

Thursday 24 April 2014

pascua

Multhet pentek ota J itthon van velem es ez a legszuperebb :) Annyira jo, nyugodt, teli mosollyal napjaink vannak. Kirandulunk erre-arra, beulunk egy tinto de verano-ra, vagy csak o megkivan egy pici sort, barmi, ami eppen jol esik. 

A husvet is eltelt, iden kimaradt a kormenet, mert hat ott hatalmas a tomeg es en meg mindig felek nagyon sok ember koze menni, mert nincs levego, mert nem tudok sokat allni, menni, es nehogy valaki veletlen meglokjon, vagy akar a hasamba vagjon konyokkel stb... De megmondom, most nem is hianyzott ez az egesz. 

Nagy penteken elmentunk setalni, bementunk a templomba, majd ugye husmentes napot tartottunk kotelezoen. Szombaton a tesojaek jottek bbq csinalni, vasarnap pedig elmentunk egyutt a tesojaekkal meglatogatni La Zenia-n az anyukajaekat, akik paellaval vartak minket, meg persze salataval stb... Gyonyoru napunk volt igy egyutt a csaladdal.
Du. elmentunk a helyi shopping centerbe, na nem vasarolni, hanem kicsit tapast enni, es kozben Queen koncertet hallgatni. 

Hetfon pedig pihike kettesben, majd este setaltunk egyet a varosban.

Voltunk a heten a hegyekben is, es szamomra ott volt a legeslegjobb. Ketten, a termeszetben a napon, a fak kozott, gyonyoru panoramaval, csukott szemmel hallgattuk a madarakat, a bogarak zummogeset. Nyugalom volt, csak mi es a csodas termeszet. 

Benidormban a szerelmesek lepcsojen is jartunk, bar sajnaltam, hogy nem vittunk lakatot magunkkal. Ettunk faszenen sult csirket is, ami az o nagy kedvence.

Ma pedig megyunk humor bombont hallgatni itt San Juanban, a tesojaekkal.

Apropo, tegnap foztem nekik csirkeporkoltot nokedlival es J teljesen odavan erte :) 

No comments: