Love Story
sometimes the best ones are the ones we write ourselves

Tuesday 1 April 2014

la boda

Tegnap atjottek a tesojaek vacsorazni.

Jaco megfurdette a kislanyt, annyira aranyos volt. Nagyon jol eljatszik vele, csak egyetlen dolgot kell megtanulnia, hogyan legyen kovetkezetes. Hogy amikor a gyerek elkezd hisztizni, akkor hagyja ra... de ha a a gyerek latja, hogy o annal jobban naaa, meg neee, meg mi a baj... akkor sose fogja abbahagyni, mert pont az a lenyege, hogy figyelem felkeltes es elerje, hogy a o meg azt mondja, oke, akkor nem kell furdeni, vagy nem kell megenni ezt vagy azt... Es ha az apja megbunteti, akkor ne menjen oda neki puszit adni pld. De ezeken kivul gyonyoru nezni, ahogyan a kislannyal banik.

Vacsora kozben pedig megmutattak az eskuvot videon. J a labamra tette a kezet kozben, simogatni kezdte, nezett ram idonkent mosolyogva, olyan mas szemmel, mint maskor, volt benne valami sokkal tobb es melyebb, megkerdezte hogy jol vagyok-e, megcsokolt stb... De jol voltam, tenyleg. Mindossze az jutott eszembe, hogy nekunk milyen eskuvonk lenne ugy, hogy senki sem tudna idejonni... mindaz a szepseges hagyomany, amit lattam, hogyan viheto veghez... De ez lenyegtelen dolog, ez csak az en kalandozasom volt fejben.
Aztan a torta felvagasakor J megszolal: - mi lattunk egy nagyon jo kis tortat hetvegen, igaz Edes? Es nez ram, en nezek ra, hogy oh, igen-igen... a levego pedig megallt, mindenki csak nezett Jacora, de nem szolt egy szot sem, csak neztek meredten csendben. Amitol en is megfagytam egy pillanatra... Aztan mondta, hogy titok milyen tortat neztunk ki, de nagyon jo... Majd neztuk tovabb a lagzit. 

Arra lettem figyelmes, hogy a testvere sir a videon a meghatottsagtol es ez szepseges latvany volt, hogy a mai napig meghatodik, hogyan nez a felesegere, mennyire szereti. Igazi, oszinte szerelem es fantasztikus csak nezni is. 

J azt hitte sirni fogok rajta, de nem. De persze mert a videon latszik, ahogy a templomban alltak es o sirt. Ugy imadom azert, hogy ilyen!!! Tenyleg szep volt a templomi szertartas es nagyon jo eskuvojuk volt Migueleknek. 

Amikor elmentek a tesojaek, es en bementem a haloba, o utanam jott, atolelt es azt mondta: - gyonyoruseges vagy es nagyon szeretlek!!! Es igen, ezen a ponton erzekenyult el az en lelkem. Megcsokolt nagyon, nagyon lagyan, amiben minden erzese benne volt. Boldog vagyok!! Nagyon boldog!!!

No comments: