Love Story
sometimes the best ones are the ones we write ourselves

Friday 2 May 2014

ultimos dias juntos

Eljott az ido... hetfotol vissza kell mennem dolgozni. Letelt hat het es G nem var tovabb. Bar ugye az orvos meg nem adta volna oda a papirokat, de mondtam neki, hogy ez van, legyen szives. Ugyhogy hetfotol minden vissza a regi kerekvagasba... vagyis hat meg annal is nehezebb idoszakba.

Gyorsan elrepult ez a nehany het kozosen Jvel, es nagyon jo volt. Orulten fog hianyozni, hogy este mikor hazaer nem lehet odabujni, nem lesz a varlak haza, mit kersz vacsorara, reggel bebujik meg mellem, vagy csak ad egy puszit, nincsenek jo ejt csokok es olelesek sem. Fogalmam sincs hogyan fogom kibirni... Ha csak belegondolok a szivem facsarodik ossze.

Egyebkent meg en kirepulok innen es jonnek a tesojaek, itt lesznek egy honapig, mert lakas atalakitasuk van. Ez azt jelenti, hogy lenyegeben meg a hetvegek sem lesznek a mieink, kettesben. Mert ugye azt tudjuk, hogy hetkozben biztosan nem, mivel mire en vegzek o addigra felig alszik es en sem nagyon birom mar este tiz utan, hogy meg ide kocsikazzak stb... Ugyhogy a valtozas drasztikus lesz, ha az orulet jeleit latjatok majd rajtam, akkor egyaltalan ne lepodjetek meg!

No comments: