Love Story
sometimes the best ones are the ones we write ourselves

Friday 6 February 2015

Chicos...chicos

Avagy a spanyol pasik...
Van a szoke, kek szemu, van a fekete, bongyori haju, akinek a szeme a zold es barna kozt ingazik. Es kivetel nelkul mindenkinek oriasi szempillaja van. (irigy) Az arc forma mindegy no vagy ferfi, altalaban hosszukas, semmihez sem tudom hasonlitani... mert kozben van nekik kis pufijuk. Nezd meg Banderast fiatalon, tipikus arcforma
 (haha mily veletlen...) Jellemzoen nincsen a nyak es az all kozott kulonbseg. Ertsd olyanok, mint a pelikan, attol fuggetlenul, hogy sovanyak avagy koverek. Ha kover akkor a pelikanja is koverebb, ennyi. 
Az orr... ha a Spanyolokra gondoltok, altalban a naaaagy karvaj orr jut eszetekbe. Jelentem van abbol is boven es joooo ronda is, foleg nokon, de hal istennek azert itt delen inkabb jellemzo a normalis orr forma. 
Haj, szinte kivetel nelkul mindnek nagyon sok es nagyon eros haja van. Oreg korukra sem hullik el es nem is igazan oszulnek meg. Persze van osz, meg kopasz itt is, de nem jellemzo annyira. A szint nem irigylem toluk, mert en nem vagyok oda a fekete hajert, de azt, hogy milyen fenyes es egeszseges mindenkie, plusz, mennyire cukin bongyor, azt igen! A ferfiak jellemzoen rovid hajjal rohangalnak, szoval semmi ilyen Banderasra hajazo buzis hajzuhatag. A hajukkal nagyjabol fel orat tudnak totojazni fesu nelkul a tukor elott... zsele es hajszarito segitsegevel. 
Amikor mondjuk het fiuval indulsz el bulizni es te max egy ora alatt kesz vagy, de ok meg harom ora utan is a ruhaikat cserelgetik, majd jajj a hajam stb... akkor ugy kezdesz megoszulni.
Ugyanis a Spanyol ferfiak 99%-a metroszexualis. Igen! De valami furcsa formaban. 
A Cristiano Ronaldo (igaz o portugal, de mivel ugye a Madridistak fenegyereke, igy nekik mondjuk azt jelkep) fele undorito modon gyantazott szemoldok viszi a palmat... olni tudnek miatta. Ki volt az a pihent agyu, aki azt mondta ez jol nez ki??? Nem! Sot! Egyenesen visszataszito! (nekem legalabbis) 
Szoval a gyantaval jo baratsagban vannak, ami azt jelenti,hogy a strandon a beultetett kockahas (igen, sokan rakatnak be es nagyon is latszik es igen, rohejes) mellett nem fogsz latni szort a mellkason (pedig lenne nekik nem is keves), sem a karon (ellentetben a lanyokkal,  akiknek olyan fekete szor ektelenkedik a karjukon, hogy beleborzongsz), sem a labon! Igen kerem, a spanyol pasik gyantazzak a labukat, mert szerintuk undorito, ha szoros, na es raadasul amint mondjak, sokkal kenyelmesebb is szor nelkul. (hogy miben zavarja oket, azt nem tudom?).
Es akkor jon a dobbenet, hogy sehol sincs szor, kiveve egy helyet... na jo, kettot, de azt amugy nem latod a strandon :) szoval maradjunk a lathato dolgoknal es nem fogjatok kitalalni, de a honaljban ott figyel a pubi! 
Lehet rohogni :)
Szoval amellett,hogy a pasik imadnak oltozkodni es a plazaban nem csak noket latsz folyton vasarolni es probalgatni (nem latsz melegitoben rohangalo embereket az utcan. Hala a jo istennek, mert nem kapok mastol hanyingert, mint aki a szabadidot az utcara hordja), szedik a szemoldokuk stb... a honaljuk meg szoros... hat... nem tudom hova tenni :)
Magassagrol gondolom nem sokat kell regelnem, eleg ha azt emlitem, hogy a rendorsegnel ugy vesznek fel, hogy el kell erd a 172 cm. :) De en igy imadom oket. Meg jo,hogy nem nottem magasra.
Az utolso es egyben nagyon szimpatikus dolog roluk. Barhol barmikor enekelnek es tancolnak es nincs semmi olyan, amire azt mondanak, aaaa ezt neeeem, mert ciki, vagy mert nem illik, vagy mert nem szokas :))
Aminek nagyon orulok, hogy nincsenek anorexias, a fenekuk alatt nadragot hordos, droid fiuk. A gyantazas ellenere megis pasik maradtak. Van testuk. Nagyon sokan sportolnak. A nadrag a helyen van es nagyon jo a popsijuk (is).
Igazi szenvedely bombak, oda vannak a noi nemert. A romantika... nyilvan tobbet fogsz talalni bennuk, mint egy atlagos ferfiban. Nem felnek sirni sem elotted akar egy filmen, megis inkabb valami egyvelege az eroteljes deli szenvedelyessegnek es hirtelensegnek. Ha langyos, lagy szeretore vagysz, semmikepp se keress magadnak egy verbeli spanyol pasit :) 
A hangjuk eroteljes es bizony, ha zavarnak a hangos emberek... gondba leszel, suttogni nem szokasuk hehehe Bizony furcsa vicceik is vannak, amiert otthon jol pofan vagnal valakit, azt itt jol gondold meg, mert ok viccbol mondjak es nem ertik, hogy miert nem erted.

No comments: