Love Story
sometimes the best ones are the ones we write ourselves

Tuesday 7 April 2015

La Finca Golf Resort Hotel SPA*****

Nagyon gyorsan eltelt ez a husveti hetvege, pedig ugye itt negy nap volt. A hotel egyszeruen csodalatos. Pezsgovel es zoldalmaval vartak minket a recepcion, addig, amig a bejelentekes tart. Mindenki egyfolytaban mosolyog es a kegyedet keresi.
A szoba gyonyoru, igazi romantikus kis malyva es rozsaszin. Hatalmas aggyal, terasszal a golfpalya fele, tv es ingyen wifi. A furdoszoba 20 nm, zuhany, mellette kad, kulon wc, stb es persze a sampontol a hajapoloig, a testapolon at minden. Es nem am gagyi, hanem mind markas olivas cuccok. Az ebed a sajat kertjukben termelt salatakbol allt, sult kecskesajttal, melle pedig mi csirkemelles-sonkas-sajtos szendvicset kertunk, ami harom emeletes volt. Melle a frissen szinten a sajat narancsosbol facsart narancs mmmm.... tehetnem egesz nap azt innam. Mezedes, illatos. 
Utana pihi volt (tudjatok kotelezo szieszta ido), majd elmentunk golfozni. Ami nagyon vicces volt, sirtunk a nevetestol. Neztuk a nagyagyukat, hogyan kell csinalni, de be kell valljam iszonyu nehez sport, mindamellett nagyon szorakoztato es elegans. Igazi Urigyereknek erzed magad. 
Nehezen hagytuk abba, az ido repult a golfozas kozben, igy siettunk vissza a spa reszlegre. Bevetettem magam a torokfurdobe, aztan bugyogtam szinek kozott, massziroztam a hatam, combom, vallam, majd szauna, utana valtakozo zuhany, ami a labadnal kezdodik es halad felfele a testeden, bevallom, hogy a hidegnel visitottam :) Utana kerdezik, hogy kersz-e teat es az aroma-szinterapias szobaban szurcsizheted a gyogynovenyeket.
A vacsora is mennyei, es rengeteg volt. Mondtam ha csak az eloetel salatajat megeszem en mar nem kerek mast, az tuti :) Ugyhogy szivem szakadt meg, de nagyjabol mindennek a felet sikerult elfogyasztanom. 
Masnap reggeli svedasztal ezerfele dologgal, annyi, amennyi beled fer. A kavegepbe draga asvanyvizet toltottek eppen, hiszen megiscsak urizalunk! Ufff... konnyeden meglehetne ezt szokni.
Utana egy jo kis relax masszazs naranccsal, gyertyafenyben. Persze hogy a kutyanak nincs kedve kirandulni indulni, de azert persze elmentunk.
Cartagena nagy, igazi varos, es katonai bazis is. Nagyjabol az egesz kikoto a haditengereszete. Bunkerekkel, laktanyaval, egyetemmel. Erdekes egy latvany. Mint kiderult a kis vilagitotorony is a haditengereszet altal elvileg lezart teruleten van, de mint kiderult talalhato ott egy etterem, ami egyebkent csurig volt. Csuda egy hely, meg kell hagyni.
Valamint J meglepeteskent elvitt La Manga-ra megnezni a vilagitotornyot es persze hogyan mossa egyik oldalrol a Mar Mediteraneo, a masikrol pedig Mar Menor. Az egesz sziget kb. 20 km hosszu, csatornaval a ket tenger kozott es persze egyetlen utcabol all, hiszen hosszu, de keskeny kis sziget. Turista paradicsom, igy most eleg kihalt is, de nagyon jo hangulata van.
Hulla faradtan ertunk haza, de megerte.
Volt ugyan egy pont, ami felboritotta a normalis idegmukodesemet... megpedig a franya teszt... es J azt mondta, hogy sokkal jobb lett volna nem megvenni es inkabb mindent a termeszetre bizni, mert ez a hulye ovu teszt nekem nem hogy segit, hanem inkabb meg idegesebbe tesz... De aztan megbeszeltuk es megigertem neki, hogy ezentul ezzel nem foglalkozom es igenis termeszetesen fogok viselkedni.

No comments: