Love Story
sometimes the best ones are the ones we write ourselves

Friday 20 March 2015

José María Manzanares

O az! Az en kedvenc Torerom. A testtartasa, ahogy az allat szemebe nez, ahogy biccent fele, azzal, a - en nem felek toled kifejezessel az arcan es hatat fordit annak a hatalmas bikanak. Ah, Ot latni kell. Kulonbozik mindtol az osszes mozdulata. Nem lehet nem szerelmesnek lenni abba, ahogy legyozi a bikat. Mindamellett tegyuk hozza... meg jo pasi is :P
Egyebkent O a D&G uj arca. 33 eves es alicantei. Es egy igazi csupa lelek ember, hatalmas szivvel. Az edesapja is torero volt, tavaly halt meg. Nem regiben volt vele interju a teveben, az, ahogy az edesapjarol beszelt remego hangon, vagy neha nem is tudott beszelni, annyira folytak a konnyei... Es nem mu konnyek, hanem hatalmas konnycseppek hullnak az arcan. Az apja mindig ott volt, O tanitotta mindenre es iszonyu buszke volt ra.
Most Valenciaban van a Fallas es hetfon volt Manzanares. A president lement hozza, atolelte, beszeltek par szot es ez a draga fiu ott allt es csorgott az arcan a konnye. Nehez lehet igy szemben allni a bikaval. Iden feketeben van, az apukaja miatt. A ruha gyonyoru. Atjon minden fajdalma, egyszeruen osszeszorul a torkom csak latni Ot. Torero, izig - verig, akivel ott az Apukaja minden pillanatban. Aki mikozben az allattal az arenaban kuzd azt mondja: -papa , -papa! Es tudod, erzed, hogy ott van. Az arenaban megfagy a levego, mindenki sir. 
Kivanok neki sok - sok erot a szezonra es biztos vagyok benne, hogy az edesapja buszken nezi ot majd minden egyes kuzdelem soran.
 

No comments: